Beşiktaş 3 puan peşinde! İşte Giovanni Van Bronckhorst’un Eyüpspor maçı olası 11’i

Beşiktaş, şampiyonluk yolundaki rakipleri Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı haftada alanında Eyüpspor’u konuk edecek. Siyah-beyazlılar, hanesine 3 puan yazdırıp avantajı cebine koymak istiyor. Giovanni Van Bronckhorst ise karşılaşma öncesi olası 11'ini belirledi. İşte detaylar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)

Beşiktaş , Trendyol Üstün Lig'in 6. haftasında bugün ikas Eyüpspor'u konuk edecek. Tüpraş Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün yardımcılıklarını Furkan Eser ile Bahtiyar Birinci yapacak. Siyah-beyazlı takım, şampiyonluk yolundaki rakipleri Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşılaşacağı haftada hanesine 3 puan yazdırarak avantaj elde etmeye çalışacak. Eyüpspor maçı öncesi Beşiktaş'ta tek eksik kadro kaptanlarından Necip Uysal bulunuyor.

EN GOLCÜ IMMOBILE

Beşiktaş'ın bu dönem takımına kattığı İtalyan futbolcu Ciro Immobile attığı gollerle kadronun en golü futbolcusu pozisyonunda bulunuyor. İmmobile, siyah-beyazlı formayla çıktığı 6 karşılaşmada 7 kere rakip fileleri sarstı. Süper Lig'de 3 golü bulunan 34 yaşındaki futbolcu, UEFA Avrupa Ligi play-off maçlarında 2, TFF Harika Kupa'da da 2 gol kaydetti.

MERT GÜNOK'TAN VAZGEÇMİYOR

Beşiktaş'ta Teknik Yönetici Giovanni van Bronckhorst, bu dönem oynanan 7 resmi karşılaşmada da kalede Mert Günok'a vazife verdi. Deneyimli eldiven, Süper Lig'de 4, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde 2 ve TFF Muhteşem Kupa olmak üzere 7 uğraşta 90 dakika alanda kaldı.

SÜPER LİG'DE BİRİNCİ RANDEVU

Beşiktaş ile Eyüpspor, Süper Lig tarihinde birinci kere karşı karşıya gelecek. İki grup daha evvel İstanbul Ligi'nde 1935-1936, 1936- 1937 ve 1937-1938 dönemlerinde 4 kere rakip olurken, bu karşılaşmaları siyah-beyazlılar kazandı. Geçtiğimiz yıl Eyüpspor ile kupada karşılaşan Beşiktaş alandan 4-0 galip ayrıldı.

MASUAKU VE MUSRATI SINIRDA

Beşiktaş'ta sol bek Arthur Masuaku ve orta saha oyuncusu Al Musrati, sarı kart hududunda bulunuyor. Bu futbolcular, Eyüpspor çabasında kart görmeleri durumunda ligde gelecek hafta oynanacak Kayserispor maçında forma giyemeyecek.

İŞTE BEKLENEN 11'LER:

Beşiktaş: MERT, SVENSSON, PAULISTA, UDUOKHAI, MASUAKU, AL-MUSRATI, GEDSON, RAFA SILVA, RASHICA, JOAO MARIO, IMMOBILE

Eyüpspor: BERKE, MELİH, CLARO, CANER, UMUT, ROBIN, MIDTSJO, SAIZ, EMRE, THIAM, AHMED