Beşiktaş 0-5 Club Brugge | MAÇ SONUCU – GENİŞ ÖZET (Dolmabahçe’de kara gece)

Ülkemizi UEFA Konferans Ligi'nde temsil eden Beşiktaş, D Kümesi 5. maçında meskeninde Club Brugge ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar çabadan 5-0 mağlup ayrıldı. Bu sonucun akabinde Beşiktaş 5. maçında 4. yenilgisini elde etti. BJK SPOR HABERLERİ

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 5. maçında Club Brugge ile karşı karşıya geldi.

Siyah-beyazlılar alandan 5-0 mağlup ayrıldı.

Belçika grubunu gollerini Nielsen, Thiago (2), Onyedika ve Olsen kaydetti.

Bu sonucun akabinde temsilcimiz Beşiktaş kümede 1 puanda kaldı.

Club Brugge ise 13 puana yükseldi.

Siyah-beyazlılar kümedeki son maçında 14 Aralık'ta Lugano'ya konuk olacak.

ABOUBAKAR, 5 MAÇ SONRA BİRİNCİ 11'DE

Beşiktaş'ın Kamerunlu santrforu Vincent Aboubakar, 5 maç sonra birinci 11'de alana çıktı.

Son olarak UEFA Avrupa Ligi D Kümesi'nin 3. haftasında Norveç takımı Bodo/Glimt ile deplasmanda oynanan karşılaşmaya birinci 11'de başlayan Aboubakar, sakatlığı nedeniyle 4 müsabakanın takımında yer alamamıştı.

ONUR BULUT, MECBURÎ OLARAK STOPERDE

Beşiktaş'ta sağ kanat oyuncusu Onur Bulut, Club Brugge maçında stoperde vazife yaptı.

Teknik yönetici İstek Çalımbay, savunmanın ortasında forma giyen oyuncuların birçoklarının yokluğu nedeniyle 29 yaşındaki futbolcuyu bu mevkide tercih etmek zorunda kaldı.

Onur Bulut, bu dönem kimi müsabakalarda sol kanatta da misyon almıştı. Çalımbay, orta alanda ve sol kanatta forma giyen Tayfur Bingöl'ü ise sağ bekte tercih etti.

MAÇ TAKIMINDA ALTYAPIDAN 8 OYUNCU

Beşiktaş'ın Club Brugge ile oynadığı karşılaşmanın takımında altyapıdan 9 futbolcu yer aldı.

Teknik yönetici İstek Çalımbay, siyah-beyazlı takımın altyapısından yetişen Ersin Destanoğlu ile Demir Ege Tıknaz'ı birinci 11'de alana sürerken, Göktuğ, Emirhan, Mustafa, Aytuğ, Serkan ve Semih'e ise yedek kulübesinde yer verdi.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Beşiktaş'ın Club Brugge'u konuk ettiği müsabakada tribünler boş kaldı. Daha evvel Avrupa defterini kapatan siyah-beyazlılarda, müsabakayı az sayıda taraftar takip etti. Tribünlerde büyük boşluklar gözlendi. Öte yandan Club Brugge taraftarları ise kendilerine ayrılan deplasman tribününü büyük ölçüde doldurdu.