Belediye kreşinde yangın: Öğrenciler tahliye edildi

Antalya'nın Kepez ilçesinde yer alan belediyeye ait kreş ve gündüz bakımevinde yangın çıktı. Kreş çalışanlarından bazıları yangın söndürme tüpüyle şartele müdahale ederken, çocuklar dışarı çıkarıldı. Gerekli kontrollerin ardından çocuklar kreş ve gündüz bakımevine dönerek eğitimlerine devam etti.

Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Teomanpaşa Mahallesi 2202 sokak üzerinde yer alan belediyeye ait kreş ve gündüz bakımevinde saat 10.00 sıralarında yangın meydana geldi.

ÇOCUKLAR TAHLİYE EDİLDİ

Mutfak kısmında bulunan şartelden kıvılcım ve duman yükseldiğini görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirirken, tedbir amaçlı çocuklar dışarıya çıkarıldı. Kreş çalışanlarından bazıları yangın söndürme tüpüyle şartele müdahale ederken, itfaiye ekibi kısa sürede olay yerine ulaştı.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Şartelden meydana gelen yangını kreş çalışanları söndürürken, itfaiye ekibi ise gerekli kontrolleri yaptıktan sonra ayrıldı. Yangını haber alan kreş ve gündüz bakımevindeki çocukların aileleri ise, hemen olay yerine geldi.

Bazı aileler çocuklarını kucaklarına alarak yanlarında götürdü. Gerekli kontrollerin ardından çocuklar kreş ve gündüz bakımevine dönerek eğitimlerine devam etti.