Başkan Seçer Gülnar’da Hizmetleri Tanıttı

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar Kaymakamı Yusuf Ziya Yaktı ve Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge'yi makamında ziyaret etti. Seçer, Büyükşehir'in Gülnar'da hizmete açtığı Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve Erkek Konukevi'nde konaklayan öğrencilerle de bir araya geldi.

İlk olarak Gülnar Belediyesi'ne ziyaret gerçekleştiren Başkan Seçer, Başkan Önge'yi seçim sonrası makamında ilk kez ziyaret etme şansı bulduğunu ama sahada sık sık görüşme fırsatı yakaladıklarını söyledi.

"Parti ayırımı gözetmeksizin vatandaşa hizmet esastır"

Mersin'de olduğu gibi Gülnar'da da nezih bir seçim süreci geçtiğini söyleyen Başkan Seçer şöyle konuştu:

"Halkımız Mersin'de ve Gülnar'da böyle takdir etti. Onların takdiri başımızın tacı. Seçimlere giderken doğal olarak bir partinin şemsiyesi altında seçimlere gideriz. Seçimler biter, parti kimliğimiz ideolojimiz, dünya görüşümüz bizim onurumuzdur ama hizmet sathında parti, ideoloji bir kenara bırakılır. Parti ayırımı gözetmeksizin vatandaşa hizmet esastır. Bu düsturla beş yıldır hizmet yaptık, ikinci 5 yılda da böyle yapacağız. İş birliği yaptığımız yerlerde gördük ki hizmet daha efektif ve daha kaliteli oluyor. Halk memnuniyeti daha iyi oluyor. Gülnar'da halk bilmeli ki; bu çalışmaları hem Büyükşehir Belediyesi yapıyor hem Gülnar Belediyesi yapıyor, bir iş birliği söz konusu. Nihayetinde bizler siyasi makamlarda oturuyoruz. Halk bizden hizmet beklediği için bir insanın hakkını, emeğini örtmek değil, aksine öne çıkarmak gerek. Biz bu mütevazılıkta siyaset yapıyoruz.

Gayet birleştirici, bütünleştirici bir konuşmaydı. İnsanlarımız mutluluk, huzur istiyor, acılarını dindirmemizi, ihtiyaçlarını karşılamamızı istiyor. Önümüzdeki süreçte işbirliği içinde Gülnar'a çok güzel hizmetler olabileceğine inanıyorum, görüyorum. Umarım el birliğiyle Gülnarlılara çok değerli, çok özel hizmetler yapacağız."

"Hem ilçe belediyelerimiz hem diğer kurumlarla güçlerimizi birleştirmek bizim işimizi kolaylaştırabiliyor"

Sonrasında Gülnar Kaymakamı Yusuf Ziya Yaktı'yı da makamında ziyaret eden Başkan Seçer, burada yaptığı konuşmasında ise Gülnar'ın çalışan ve üreten insanların yaşadığı bir ilçe olduğunu söyledi. Seçer, "Gülnar'ımız, çalışan üreten insanlarımızın yaşadığı bir ilçemiz. Hem ilçe belediyelerimiz hem diğer kurumlarla güçlerimizi birleştirmek bizim işimizi kolaylaştırabiliyor. Böylece daha efektif sonuçlar alabiliyoruz. Bu açıdan bu ziyaretleri de önemli buluyorum. İnsanlara, bölgelere giderek, onlarla temas kurarak yapılan çalışmaların daha fevkalade sonuçlar verdiğini görüyoruz. İnsanlarla yerinde görüşüp onların sorunlarını dinlemek, taleplerini almak, yaptığımız çalışmaları hem anlatmak hem halkta bir farkındalık yaratmak için bu toplantıları yapıyoruz. Yapabileceğimiz, yaptığımız, yapmamız gereken ne konu olursa olsun beraberce hepsini gerçekleştirelim istiyoruz" diye konuştu.

Kaymakam Yusuf Ziya Yaktı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Seçer'e teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gülnar İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret eden Başkan Seçer, son olarak, Büyükşehir'in Gülnar'da hizmete açtığı Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve Erkek Konukevi'nde konaklayan öğrencilerle bir araya geldi.

Mersin Büyükşehir'in kendileri için bir aile konumunda olduğunu söyleyen öğrencilere, "Biz her zaman yanınızdayız. Kendinizi asla yalnız hissetmeyin" diyen Seçer'in ziyareti, öğrencilerle toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.