Başakşehir – Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi ilk maçında bugün sahasında Avusturya’nın Rapid Wien takımıyla karşı karşıya gelecek. Başakşehir - Rapid Wien maçına dair tüm detaylar haberimizde...

İstanbul temsilcisi, Brezilyalı golcüsü Joao Figueiredo’nun liderliğinde 3 puana ulaşmayı amaçlıyor. Başakşehir’de sakatlığı bulunan Ömer Ali Şahiner’in bu maçta da forma giymesi beklenmiyor. Turuncu-Lacivertli ekipte yeni transferlerinden Ömer Faruk Beyaz da UEFA listesinde adı yer almadığı için bu mücadelede forma giyemeyecek.

Başakşehir - Rapid Wien saat kaçta hangi kanalda?

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak maç, saat 17.30’da başlayacak ve TRT 1 ekranlarından seyirciyle buluşacak. Müsabakayı İsveç Futbol Federasyonu’ndan hakem Adam Ladeback yönetecek. Çağdaş Atan’ın öğrencileri, kendi evinde güçlü rakibini devirip Konferans Ligi’ne zaferle başlamayı hedefliyor. Bu maçın canlı skoru ve tüm detaylar fanatik.com.tr'de olacak... 

Çağdaş Atan: Hedefimiz ilk 8

Rams Bşakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, UEFA Konferans Ligi’nin 1. haftasında oynanacak olan Rapid Wien maçı öcesinde açıklamalarda bulundu. Atan, “Başakşehir’in gücünü gösterme adına çok büyük bir fırsat. Heyecanlıyız, iyi bir takıma karşı oynayacağız. Şu anda bence grubun favorilerinden birisiyle başlıyoruz. İlk 8’in de adaylarından biri bana göre, Trabzonspor’u da elemişlerdi.

Rakibimize saygı duymakla birlikte kendi oyunumuzu oynamak istiyoruz. Takımımızı ve ülkemizi iyi bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu maçta yüzde yüz hazır bir şekilde sahada olacağız. Hedefimiz ilk 8’de tamamlamak, olmadı diğer şekilde eşleşmelerde üst tura çıkmak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek” sözlerini sarf etti.