Bandırmaspor Lideri Onur Göçmez itimat tazeledi

Son dakika spor haberleri... Bandırmaspor'da harikulâde seçimli kongresi gerçekleştirildi. İtimat tazeleyen Lider Onur Göçmez, ekibin geleceği için birlik ve beraberliğin gerekliliğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Bandırmaspor'un Harikulâde Seçimli Kongresi, Barış Manço Kültür Merkezi'nde 23 Kasım 2023'te gerçekleştirildi. Kongreye, çok sayıda taraftar katıldı. Seçime tek aday olarak giren lider Onur Göçmez inanç tazeledi.

Belediye Lider Yardımcısı Ozan Onur'un başkanlığında oluşturulan divan heyetinin belirlenmesinin akabinde, hürmet duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla kongre başladı.

Kongrede seçim, mevcut lider Onur Göçmez ve idare şurasının yer aldığı tek liste ile yapıldı. Topluluğunda itimat tazeleyen Göçmez, konuşmasında birlik ve beraberlik bildirisi vererek, Harika Lig yolundaki Bandırmaspor için, herkesin elini taşın altına koymasını istedi. Onur Göçmez, tesisleşme amaçlarını gerçekleştirdiklerini ve bu yıl amacın Muhteşem Lig olduğunun da altını çizdi.

ONUR GÖÇMEZ'İN İDARE LİSTESİ İSE ŞU FORMDA OLUŞTU:

Onur Göçmez (Başkan), Gürel Soylu (Başkanvekili), Hüseyin Baş (Başkanvekili), Soner Özbey (Başkanvekili), Mehmet Özbay (Başkan Yardımcısı), Salih Soner Koçoğlu (Başkan Yardımcısı), Cihan Yılmaz (Başkan Yardımcısı), İsmail Aydın (Başkan Yardımcısı), Mert Özmen, Ceyhun Yıldırım, Muharrem Ünal, Cumhur Babuşçu, Berat Güleç, Tuğçe Karakaş, Erol Rüzgar, Uğur Maral, Sadi Kilercioğlu, Recep Özinanç, Bora Öziş, Hükümran Özayaz, Sercan Atlı, Poyraz Ozar, Tezcan Aslan, Gökmen Güçlü, İsmail Akgün, Volkan Tosca