Aynı okula bu kez de el freni unutulan otomobil girdi

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yaşanan kazada, el freni çekilmeyen bir otomobil, hareket ederek bir özel okulun bahçe kapısını kırıp içeri girdi. Olay sırasında okul önünde bulunan iki çocuk ve iki veli, son anda bir öğretmenin uyarısıyla kurtuldu. Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Bu olaydan sadece 18 gün önce, aynı okulda benzer bir kaza daha meydana gelmişti. Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği bir otomobil, yine okulun bahçe kapısını kırarak içeri girmişti

İzmir'in Narlıdere ilçesinde bir özel okulun bahçesine, el freni çekilmeyen bir otomobil girdi. Kaza, Çatalkaya Mahallesi Tuna Caddesi'nde meydana geldi. El freni çekilmeyen araç, hareket ederek okulun bahçe kapısını kırıp içeri girdi. Olay sırasında okulun önünde bulunan iki çocuk ve iki veli, içerden koşup gelen bir öğretmenin uyarısıyla son anda kurtuldu. Kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, öğretmenin hızlıca uyarıda bulunduğu ve insanların kazadan son anda kurtulduğu anlar yer aldı. Panik anları kameraya yansırken, otomobilin bahçeye duvarı kırarak girdiği görüldü.

Bu olaydan sadece 18 gün önce, 1 Ekim’de de benzer bir kaza yaşanmıştı. Sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği bir araç, aynı okulun bahçe kapısını kırarak içeri girmiş ve bir öğrenci ile iki veliye çarparak yaralanmalarına sebep olmuştu. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken, o kazada da okulun bahçe kapısı ve duvarı hasar görmüş ve sonradan onarılmıştı.