Avcılar’daki üst geçiti kullananları güller karışladı

Avcılar'da, Denizköşkler ile Gümüşpala Mahalleleri arasında bulunan Hacışerif Üst Geçidi'ne gül yaprakları döküldü. Kim tarafından bırakıldığı bilinmeyen bu yapraklar, görenlerde kısa bir şaşkınlık yarattı. Bazı vatandaşlar, üst geçitteki gül yapraklarının fotoğraflarını çekmeyi de ihmal etmedi. Kırmızı gül yapraklarıyla süslenen üst geçit, bazıları için hoş bir manzara oluştururken, bazıları ise durumu "çevre kirliliği" olarak değerlendirdi.

Olay, sabah saatlerinde D-100 Karayolu üzerindeki Hacışerif Üst Geçidi'nde meydana geldi. İşe ve okula gitmek üzere yola çıkanlar, üst geçidin basamaklarında kırmızı gül yapraklarıyla karşılaştı. Bu durumu görenler, kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. Bazı vatandaşlar, gül yapraklarıyla kaplı üst geçidin fotoğraflarını çekti.


Bir vatandaş, "İçindeki tüm sevgiyi dile getirmiş biri, arkadaşına göndermiş. Bence güzel bir hareket, böyle şeylere ihtiyacımız var" dedi. Başka biri, "Biri merdivenden geçerken evlenme teklifi etti sanırım. Hoş olmuş" şeklinde konuştu. Bir başka kişi, "Sabah saatlerinde bu görüntü insanı motive ediyor" dedi. Üst geçidi kullanan bir kadın ise, "Sevgililer yaptı diye düşündüm" ifadesini kullandı. Başka bir vatandaş, "Çok güzel olmuş" derken, bir kişi de "Her bayanın istediği bir şey" yorumunda bulundu.


Ancak bazıları bu durumu olumsuz buldu. Üst geçitten geçen bir kadın, "Bence bir evlilik teklifi yapılmış gibi ama çevre kirliliği. Çok hoş olmamış" dedi. Bir erkek ise, "Harika bir şey, kim düşünmüşse güzel düşünmüş" ifadelerini kullandı. Başka bir erkek, "Değişik ve iyi olmuş, kendimize de iyi geldi" derken, bir kadın "Sabah işe giderken moral oldu bana, hoşuma gitti" dedi. Genç bir kız, "Çok güzel, beğendim ve şaşırdım, ilk defa görüyorum" şeklinde konuştu. İki genç kız ise gül yapraklarını görünce mutlu olduklarını belirtti.