ATEŞ KUŞLARI 28 KISIM FRAGMAN İZLE – Ateş Kuşları 28 kısımda neler olacak? | atv canlı izle

atv'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları 28. kısmıyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Her kısmı ile büyük beğeni toplayan Ateş Kuşları, yeni kısımda büyük heyecan vadediyor. İşte Ateş Kuşları 28. yeni kısım fragmanı ve ayrıntıları...

ATEŞ KUŞLARI dizisi tüm kısımları için tıklayın

ATEŞ KUŞLARI 28. kısım fragmanı izle

atv ekranlarından izleyiciyle buluşan Ateş Kuşları dizisi, 28. kısmıyla ekranlara gelecek. Dizinin ekranlara gelecek olan 28. kısmında neler yaşandığı merak ediliyor. İşte Ateş Kuşları 28. kısım bilgileri...

ATEŞ KUŞLARI SON KISIMDA NELER YAŞANDI?

"Ben hak etmediğimi sevdim"

Kara hayata tutunabilecek mi?

Ölmek için yaşamış birinin elinden vefatı çekip alırsanız ne olur? Kara, yaşaması için ona bir sebep vermek isteyen Gülayşe'nin uzattığı eli, tutacak mı?

Altı köksüz tekrar bir arada

Kara, Köksüzler'in yüreğinde bıraktığı yarası hala kanasa da, artık içinde Ali'den bir modül taşır. Ve sonunda ondan aldıkları canı zorla geri veren kardeşleriyle yüzleşir. Bu hesaplaşma geleceğe dair umut verir lakin 23 yıllık yaranın izinin geçmesi ne kadar sürer?

Bir yanında Hüma, öbür yanında savcı Sare

Zıpkın'ın, Sare'ye sarılmaları lakin bir yandan da Hüma'nın peşinden koşması soru işaretleri yaratır. Zıpkın bir an evvel kararını vermelidir zira sevgiye ihanet sokak çocuğu raconuna aykırıdır!

''Ben hak etmediğimi seviyorum!''

Gülayşe'nin bir diğeriyle nikahlı görmek Barbar'ı gerçeklerle yüzleştirir. Bu durum sabrını zorlarken bir türlü kelam geçiremediği kalbini de alır, Nizam amcasıyla dertleşmeye masraf. Lakin Gülayşe'nin Çatal ile hesaplaşmasına mani olmasıyla Barbar'ın sabır taşı çatlar. Delirmiş bir Barbar neler yapabilir?