Aslan’ın yıldızı

Son devirde yakaladığı çıkışla alkışları toplayan Galatasaray’ın yıldızı, Alanyaspor’a attığı şık golle 3 puanı getirdi, tekrar isminden kelam ettirdi. 24 yaşındaki başarılı futbolcu, skorer manzarasına de devam etti.

Galatasaray'ın bu dönem parlayan yıldızı Yunus Akgün, performansıyla alkışları toplamaya devam ediyor. 24 yaşındaki futbolcu, dün akşam Alanyaspor karşısında kaydettiği şık golle bir defa daha isminden kelam ettirmesini bildi. Son devirdeki çıkışıyla mesleğinin en uygun performansına imza atan Yunus Akgün, son 6 resmi çabada 3 gol atmayı başardı. Avrupa Ligi ve Süper Lig'de sırasıyla Gaziantep, PAOK, RFS ve Alanyaspor filelerini sarsan yıldız oyuncu fevkalade bir çıkış yakaladı.

EN YÜKSEK SAYISINA ULAŞTI

Geçtiğimiz dönemi İngiltere'de Leicester City grubunda kiralık geçiren ve Championship'te şampiyonluk kazanan Yunus Akgün, yine geri döndüğü Galatasaray'da kadronun yıldızlaşan isimleri ortasında yer aldı. Başarılı futbolcu, bu dönem resmi maçlardaki 4. golünü Alanyaspor'a attı. Böylelikle Yunus, Galatasaray mesleğinin tek dönemdeki en yüksek sayısını şimdiden eşitledi. Genç futbolcu, en son 2018- 2019 döneminde yeniden Galatasaray formasıyla bir dönemde 4 gol atmayı başarmıştı.

"HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE"

3 puanın mimarı Yunus Akgün, "Lider biziz. Her şey bizim elimizde. Taraftarlarımız bize takviye olsunlar. Onları mahcup etmeyeceğiz" dedi.

"BİRAZ YORGUNUM"

Yunus Akgün'ün golünde asisti yapan Gabriel Sara "Çok uygun performans sergiledik. Tekrar kazanmak hoş. Çok maç oynadık, biraz yorgunum. Ulusal ortada ailemle İstanbul'da vakit geçireceğiz" dedi.