Artık gözler forvette

Bordo-mavililerde Wout Weghorst ismi öne çıkıyor. Hollandalı yıldızın kulübü Burnley ile görüşmeler sürerken Ajax da devreye girmeye çalışıyor. Kısa müddette forvet konusunun netlik kazanması bekleniyor.

Kadroda stopere Arseniy Batagov atılımını yapan Trabzonspor forvet çizgisinde da çalışmalarını tamamlamak istiyor. Bir an önce takıma âlâ bir golcü destek etmeyi planlayan bordo- mavililerde Wout Weghorst ismi artık ağır basıyor. Weghorst ile yapılan görüşmelerde olumlu sonuç alınıyor. Kulübü Burnley ile de temaslar sürüyor. Fakat Ajax'ın da Weghorst konusunda istekli olması çalışmaları yavaşlatıyor.

BURNLEY'NİN SIKINTISI

Geçtiğimiz sezon Championship'e düşen Burnley ekonomik manada parlak bir devirden geçmiyor. Burnley'nin artan banka ve vergi borçları İngiliz basınında da uzun vakittir yer alıyor. Burnley bu sebeple bonservis gelirlerine büyük ehemmiyet veriyor. İngiliz takımı Wout Weghorst konusunda da finansal açıdan en yanlışsız adımı atmaya çalışıyor. Şu anda hem Weghorst hem de Burnley görüşmelerini ağır bir biçimde sürdürüyor.