Artful Dining’in üçüncü edisyonunun ilk konuğu sanatçı Nancy Atakan

Türkiye'nin önde gelen çağdaş sanatçılarının imza eserleri için hazırlanan özel menülerin sanatseverlerle buluştuğu Artful Dining kapsamında bugüne kadar 10 etkinlik düzenlendi

T24 Kültür Sanat

Sanat ve gastronominin buluştuğu Artful Dining serisi, üçüncü edisyonuyla devam ediyor. EMA Kolektif imzasıyla hayata geçen Artful Dining'in üçüncü edisyonunun ilk yemeği sanatçı Nancy Atakan onuruna gerçekleşti. Şimdiye dek iz bırakan birçok sanatçıyı ağırlayarak değerli şeflerle eşleştiren Artful Dining serisi; koleksiyonerler, galericiler, küratörler, sanat danışmanları ve basın mensupları gibi sanat dünyasından birçok profesyoneli aynı çatı altında buluşturuyor.  

Sinem Keskinel ve Zeynep Emeç tarafından kurulan EMA Kolektif'in başlattığı, çağdaş sanatı ve sanatçıların üretimlerini kutlamayı amaçlayan Artful Dining serisinin üçüncü edisyonunun ilk yemeği Sanayi 313'te gerçekleşti. Serinin her yemeğinde olduğu gibi sanatçının bir eseri menünün esin noktasına dönüştü. Şef İnanç Çelengil, Nancy Atakan'ın "Dilek Ağacı" adlı eserinden ilham alarak geceye özel bir menüz hazırladı.

Türkiye'nin önde gelen çağdaş sanatçılarının imza eserleri için hazırlanan özel menülerin sanatseverlerle buluştuğu Artful Dining kapsamında bugüne kadar 10 etkinlik düzenlendi. İlk edisyonu Erdil Yaşaroğlu, Kezban Arca Batıbeki, Murat Germen, Ekrem Yalçındağ ve Gülay Semercioğlu, ikinci edisyonu Güneş Terkol, Seza Paker, Burçak Bingöl ve CANAN'ın onuruna düzenlenen Artful Dining, Nancy Atakan ile başlayan üçüncü edisyonunda aralarında Hülya-Cem Kalyoncu, Pınar-Melih Gümüşburun, Agah Uğur ve Oğul Türkkan'ın bulunduğu iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ismi ağırladı.


 

34 yaşında “Siyaset çok adi bir hayat” demişti; işte Donald Trump’ın çalkantılı siyasi hayatı