Arda Güler son düdükle birlikte adeta yıkıldı, Rüdiger koşa koşa yanına geldi: Real Madrid Fransa’da şoka girdi


Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında son şampiyon Real Madrid, ön elemede Fenerbahçe'yi eleyen Lille ile Fransa'da karşı karşıya geldi.


Pierre Mauroy Stadyumu'nda oynanan mücadeleye milli yıldız Arda Güler yedek kulübesinde başladı.


67. DAKİKADA OYUNA GİRDİ

Lille, ilk yarının son dakikalarında Jonathan David'in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Teknik Direktör Carlo Ancelotti, ikinci yarıda hamleler yaptı. Modric, Mbappe ve Arda Güler oyuna girdi.


Genç oyuncu sahada kaldığı süre boyunca % 84.6 pas isabetiyle oynarken, girdiği dört ikili mücadelenin üçünü kazandı. Bir kez isabetli şut atan Arda Güler, bir kez de takım arkadaşlarına şut pası verdi. Kendisine üç kez de faul yapıldı.


Karşılaşmanın ardından İspanyol devinde büyük bir şok yaşanırken, soyunma odası tünelinde içinde Arda Güler ve Antonio Rüdiger'in yer aldığı ilginç bir an yaşandı.


'FENA DEĞİLDİ'

İspanyol basınında yer alan haberde şu ifadelere yer verildi: "İtalyan teknik adam devre arasından itibaren kötü gidişe bir çözüm bulmaya çalıştı. İkinci yarının sonlarında yaptığı değişikliklerden biri Arda Güler'i oyuna almak oldu. Türk oyuncu sahada fena değildi."


'ŞANSSIZDI'

"Aslında iki pozisyonda eşitliği sağlayabilirdi. Eski Fenerbahçe oyuncusu iki kafa vuruşu yaptı, ancak şanssızdı, bu da maçı üzgün ve cesaretsiz bir şekilde bitirdiği anlamına geliyordu. Takım arkadaşının ruh halini fark eden Rüdiger ona cesaret vermeye karar verdi."


'İKİMİZİN DE...'

"Rüdiger, soyunma odası koridorunda Arda'yı teselli etmek için yanına gitti: Sonunda ikimizin de bir kafa vuruşu ile gol atamamış olması çok yazık oldu..." dedi ve ardından genç oyuncuya sarıldı."