Arda Güler ortalığı karıştırdı, Ancelotti idmanı yarıda kesti! Real Madrid’de gündeme damga vuran olay…


MADRİD'İN KONUĞU ESPANYOL

Geçtiğmiiz hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta maçında Santiago Bernabeu'da Stuttgart'ı 2-1 yenen Real Madrid, lige dönüyor. İspanyol devi, yarın akşam saat 22.00'de LaLiga'nın 6. haftasında Espanyol'u konuk edecek.


KAZANMAK ZORUNDALAR

Los Blancos, bu sezon ligde çıktığı beş maçta 11 puan topladı. Madrid'in ezeli rakibi Barça ise tüm maçları kazandı ve 15 puanla lider durumda. Bu yüzden Ancelotti'nin öğrencilerinin puan kaybına tahammülü yok.


TÜM GÖZLER ARDA'DA

Türk futbolseverlerin gözü bu akşam oynanacak maçta Arda Güler'de olacak. A Millî Takım'ın yıldızının, Espanyol karşılaşmasına ilk 11'de başlayıp başlamayacağı merak ediliyor.


EFSANEDEN ÖVGÜ GELDİ

Bu arada Real Madrid efsanesi Guti, Arda Güler ile ilgili çarpıcı sözler söyledi. Eski futbolcu, 19 yaşındaki süper solak ile ilgili şu yorumu yaptı:


'ARDA ÇOK İLGİNÇ BİR OYUNCU'

"Carlo Ancelotti, Arda Güler'e artık daha fazla süre veriyor. Çok ilginç bir oyuncu. Harika bir son pası olan, bitirici ve golcü bir orta saha oyuncusu."


DAVIDE İLE ARDA TOPLANTISI

Defensa Central'de yer alan habere göre Carlo Ancelotti ile oğlu ve takımın yardımcı antrenörü Davide Ancelotti, Espanyol maçı öncesi Arda Güler hakkında kısa bir toplantı yaptı. İkili, Arda'nın Santiago Bernabeu'da oynanacak iki iç saha maçından en azından birine ilk 11'de başlaması yönünde karar kıldı.


ANCELOTTI, İDMANI DURDURDU!

Öte yandan Real Madrid antrenmanında dün ilginç anlar yaşandı. Yine Defensa Central'de yer alan haberde Carlo Ancelotti'nin, bir olaydan dolayı idmanı durdurduğu aktarıldı.


'ARDA ORTALIĞI KARIŞTIRDI, İDMAN DURDURULDU'

'Arda Güler ortalığı karıştırdı, Ancelotti antrenmanı durdurdu' başlıklı haberde şu ifadelere yer verildi: "Arda Güler'in hareketleri, Valdebebas spor kompleksinde günün sansasyonlarından biriydi ve bu durum, Ancelotti'nin antrenmanı durdurmasına neden oldu.


'ANA KAHRAMANLARDAN BİRİYDİ'

Arda Güler, antrenmanda yaptığı hareketlerle günün ana kahramanlarından biriydi. Türk orta saha oyuncusu, Carlo Ancelotti'nin yoğun fikstürde rotasyon için kullanacağı oyunculardan biri olacak gibi görünüyor."