Arda Güler, Kylian Mbappe’yi pas istediğine pişman etti!


MADRİD FARKLI GALİP

Real Madrid, İspanya LaLiga'nın 6. hafta mücadelesinde Espanyol'u konuk etti. Los Blancos, 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 4-1 mağlup etmeyi başardı.


İŞTE GOLLER

Espanyol, maçın 54. dakikasında kaleci Courtois'nın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Daha sonra tempoyu yükselten Madrid; Carvajal, Rodrygo, Vinicius Junior ve Mbappe'nin golleriyle maçı 4-1 kazandı.


ARDA İLK 11'DE BAŞLADI

A Millî Takım'ın yıldızı Arda Güler'in, Santiago Bernabeu'daki maçta oynayıp oynamayacağı merakla bekleniyordu. Yıldız, futbolcu, mücadeleye ilk 11'de başladı.


YERİNİ VINICIUS JUNIOR'A BIRAKTI

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, ikinci yarının başında oyundan alındı. Yıldız futbolcu, 55. dakikada yerini Vinicius Junior'a bıraktı.


İSPANYOL BASININDAN ARDA YORUMU

İspanyol basınından Defensa Central, Arda Güler'in dün geceki performansını yorumladı. Söz konusu analiz yazısında şu ifadelere yer verildi:


'İYİ BİR İZLENİM BIRAKTI AMA...'

Arda Güler ilk 11'de başladığı bir başka maçta da iyi bir izlenim bıraktı. Zaman geçtikçe oyundaki etkinliği azaldı ve bu da onun oyundan çıkmasına neden oldu.


'ATAKLARIN ÇOĞU SAĞ KANATTAN GELDİ'

Arda Güler maça çok enerjik başladı, topla ve hatta topsuz oynamak istiyordu. Real Madrid'in başarılı ataklarının çoğu onun yer aldığı sağ kanattan geldi.


'HÜCUM SORUMLULUĞUNU ÜSTLENDİ'

15 numara, sağ çizgiye sadık kalırken Mbappe ve Rodrygo karşı kanatta dönüşümlü olarak hücum sorumluluğunu üstlendi. Real Madrid'in ilk 15 dakikada yakaladığı şansların çoğunun sorumlusu Arda'ydı.


MAÇA DAMGA VURAN ÇALIM!

Arda Güler, ilk yarıda bir pozisyonda adeta resital sundu. Sağ kanatta topu alan millî yıldız, topu önce sola çekti. Orta yapacakmış gibi rakibine 'fake' atan Arda, topu bu kez sağa çekti ve rakibi neye uğradığını şaşırdı.


https://twitter.com/fanatikcomtr/status/1837597083005587570

MBAPPE PAS İSTEMİŞTİ AMA...

Arda Güler'in çalımının ardından Santiago Bernabeu tribünleri ayağa kalktı. Söz konusu pozisyonda Kylian Mbappe, ceza sahasında pas istiyordu. Ancak Arda, Mbappe'ye pas atmam yerine bu harika çalımı attı ve harika bir resital sundu.