AÖF YAZ OKULU İMTİHANI GİRİŞ EVRAKI 2023 | AÖF yaz okulu imtihanı online mı? İmtihan giriş dokümanı sorgulama ekranı

Anadolu Üniversitesi yaz okulu imtihanı giriş dokümanları erişime açıldı. Yaz okulu imtihanına katılacak adaylara 19 Ağustos'ta düzenlenecek imtihana iştirak sağlamak isteyenler, giriş dokümanı olmadan imtihana alınmayacak. İşte yaz okulu imtihanı online mı, yüz yüze mi? sorusunun karşılığı ve 2023 AÖF yaz okulu imtihan giriş evrakı sorgulama ekranı...

AÖF YAZ OKULU İMTİHANI GİRİŞ DOKÜMANI | Anadolu Üniversitesi'nin Açıköğretim Fakültesi'nde okuyan ve 2022-2023 Eğitim periyodunda derslerini geçemeyen adaylar, yaz okulu imtihanı için gün sayıyor. 10 Temmuz Pazartesi günü başlayan ve 6 hafta süren yaz okulunda sınıf geçme imtihanları ile ilgili arama motorlarında araştırılan 'AÖF yaz okulu imtihanı online mı, yüz yüze mi?' sorusunun karşılığını ve AÖF yaz okulu imtihan giriş evrakı sorgulama ekranını sizler için derledik.

2023 AÖF YAZ OKULU İMTİHANI ONLİNE MI, YÜZ YÜZE Mİ?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavları yüz yüze yapılacak.

2023 AÖF YAZ OKULU İMTİHANI GİRİŞ EVRAKI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

2023 AÖF YAZ OKULU İMTİHANI GİRİŞ EVRAKI RENKLİ Mİ SİYAH BEYAZ MI OLACAK?

Anadolu Üniversitesi geçtiğimiz yıllarda, adayların imtihan giriş evrakını renkli ya da siyah beyaz olarak alabileceğini, dokümanın renkli ya da renksiz olmasının fark etmediğini imtihan kılavuzunda bildirmişti. Yani AÖF yaz okulu imtihan giriş evrakının çıktısını renkli ya da siyah beyaz olarak alabilirsiniz.

2023 AÖF YAZ OKULU İMTİHANI NE VAKİT 2023?

AÖF yaz okulu imtihanları 19 Ağustos 2023 Cumartesi günü yapılacak.