Antalyaspor’dan Alex de Souza açıklaması!

Son dakika spor haberleri... Antalyaspor'dan Alex de Souza açıklaması geldi. Akdeniz ekibinin başkanı Sinan Boztepe, "Şimdi Sergen hocamızla bugün yeniden bir toplantı yapacağız. Artık Sergen Yalçın hocamızla müspet ya da negatif bir karara bağlamadık. Bütün bu hususların yahut da kesin görüşmelerin hepsinin sonucu Sergen hocayla birlikte alacağımız kararlara bağlı. Bugünden muhtemelen kararımızı bağlarız diye düşünüyorum. Birinci görüşmeyi yaptık bugün, ikinci bir görüşme yapacağız. Artık işte Alex de Souza ile bir arada 6-7 tane daha isim, her gün farklı bir isim geçiyor." sözlerinde bulundu.

Süper Lig gruplarından Antalyaspor'un Lideri Sinan Boztepe, dönem sonunda mukavelesi sona erecek ve ismi Beşiktaş ile anılan teknik yönetici Sergen Yalçın ile anlaşılamaması durumda, listelerinde bulunan 6-7 teknik yöneticiden birinin de Fenerbahçe'nin eski yıldız oyuncusu Alex de Souza olduğunu söyledi.

"ALEX DE SOUZA DA ADAYLARIMIZDAN BİRİSİ"

Son günlerde ismi Antalyaspor ile anılan Fenerbahçe'nin eski efsane oyuncusu Alex de Souza'nın teknik yönetici Sergen Yalçın'ın yerine geçmesi bahsiyle ilgili de konuşan Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, "Evet dünden beri bu haberleri görüyoruz. Artık Sergen hocamızla bugün yeniden bir toplantı yapacağız. Artık Sergen Yalçın hocamızla müspet ya da olumsuz bir karara bağlamadık. Bütün bu mevzuların yahut da en son görüşmelerin hepsinin sonucu Sergen hocayla bir arada alacağımız kararlara bağlı. Bugünden muhtemelen kararımızı bağlarız diye düşünüyorum. Birinci görüşmeyi yaptık bugün, ikinci bir görüşme yapacağız. Artık işte Alex de Souza ile bir arada 6-7 tane daha isim, her gün farklı bir isim geçiyor. Doğal ki bunlarla rastgele bir bireyle oturup rastgele bir masada bir görüşmemiz kelam konusu değil. Etik kıymetlere değer veriyoruz. Bunların hepsi çok kıymetli. Ne vakit ki biz Sergen hocayla bir arada, 'Tamam artık Antalyaspor Kulübü'nde bizim misyonumuz tamamlandı. Biz hocamızla birlikte yol almıyoruz' dediğimiz gün adaylarımız olacaktır. Bunların içerisinde ismi geçen Volkan Demirel, Tuncay Ulu, İstek Çalımbay, Alex de Souza ve Konyaspor'un eski bir hocası vardı. Kenan Koçak yani birçok isim geçiyor. Bu önümüzdeki süreçte Sergen hocayla birlikte bugün konuşup, kararlarımızın sonucunda muhakkak olacak. Yani artık Sergen hocamla anlaşamadıktan sonra bütün adaylardan birisi olduğu üzere Alex de Souza da adaylarımızdan birisi" dedi.