Antalyaspor maçında oynayacak mı? Galatasaray’da Victor Osimhen’in durumu belli oldu!

Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçına hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar'da merak edilen konuların başında da Victor Osimhen'in durumu geliyor.

ÇALIŞMALAR TAM GAZ

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 9. haftasında Onvo Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Dinamik ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Okan Buruk yönetimindeki antrenman, 4’e 2 hücum çalışmasının ardından orta ve şut çalışmasıyla sona erdi. Sarı-Kırmızılılar, bugün saat 11.00’de yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

BARIŞ VE KAAN'A ÖZEL TARİFE

A Milli Takım’da sakatlanan Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan’ın son durumları henüz belli olmadı. Bu anlamda iki futbolcunun, milli ara dönüşünde bir süre dinlendirilme ihtimali üzerinde duruluyor. Özellikle yoğun fikstürde sakatlıkların tekrarlanmaması veya büyümemesi adına böyle bir kararın alınabileceği konuşuluyor. TFF, önceki akşam iki oyuncunun durumu hakkında, “Samsun’da Karadağ ile oynanan maçta sağ arka adalesinde sakatlık yaşayan Barış Alper Yılmaz ile aynı müsabakada gördüğü sarı kartın ardından İzlanda karşılaşmasında cezalı duruma düşen Kaan Ayhan, aday kadrodan çıkarıldı” açıklamasını yapmıştı.

ZIYECH GÖREV BEKLİYOR

Barış Alper Yılmaz’ın sakatlığı sonrasında Hakim Ziyech’e forma yolü gözüktü. Bir süredir takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Faslı hücum oyuncusunun, yeniden Sarı-Kırmızılı formayı sırtına geçirmesi bekleniyor. Teknik ekibin de 31 yaşındaki oyuncuyu, ilk 11 için hazırladığı edinilen bilgiler arasında yer aldı. Ziyech, bu sezon çıktığı 4 maçta 237 dakika sahne alırken, henüz skora katkı yapamamıştı.

OSIMHEN GERİ DÖNDÜ

Yaz transfer döneminde takıma katılan Victor Osimhen, Sarı-Kırmızılı forma altında sezona bomba gibi bir giriş yapmıştı. Kısa sürede kalitesini gösteren Nijeryalı, sonrasında ise bir sakatlık geçirdi. Yaşadığı kas sakatlığı sebebiyle formasından uzak kalan yıldız forvet, iyileşti. Kasımpaşa maçının ilk yarısında yaşadığı sakatlık sonrası Rigas Skola ve Alanyaspor maçlarında forma giyemeyen Victor Osimhen sakatlığını atlattı. Bireysel antrenmanlara başlayan Victor Osimhen, kendisine hazırlanan özel program dahilinde takımdan ayrı çalıştı.

ANTALYA'DA RİSKE EDİLMEYECEK!

Bu doğrultuda 25 yaşındaki oyuncunun, riske etmemek adına Antalyaspor karşılaşmasında da forma giymesi beklenmiyor. Teknik direktör Okan Buruk’un asıl hedefi ise Victor Osimehn’i, 28 Ekim’de Beşiktaş ile oynanacak derbi mücadelesine yetiştirmek. Böylece Nijeryalı’nın tamamen iyileşmesi beklenecek ve yaşanabilecek olası bir sakatlık için risk alınmayacak.