Antalyaspor – Galatasaray maçı HANGİ KANALDA? Antalyaspor – Galatasaray maçı saat kaçta? Olası 11’ler…

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 9. hafta maçında Antalyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. İki takım de alandan 3 puan alarak ayrılmak istiyor. Maçın yayın saati, kanalı ve olası 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Pekala, Antalyaspor - Galatasaray maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ederken 9. hafta karşılaşmasında Antalyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Maç ile ilgili tüm ayrıntılar arama motorlarında araştırılıyor. Pekala, Antalyaspor - Galatasaray maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

ANTALYASPOR - GALATASARAYMAÇI NE VAKİT, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Antalyaspor - Galatasaray maçı 19 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.

BURUK FORVET ÇİZGİSİNDE KARARSIZ

Antalyaspor'a karşı talih bulacak 10 ismi belirleyen Okan Buruk, forvet çizgisinde ise kararsız kaldı. İcardi'nin forması garanti. Buruk, Arjantinli golcüyü Mertens ya da Osimhen ile tamamlamak istiyor. Ulusal ortada idman kaçırmayan Hakim Ziyech, Antalyaspor maçı takımında olacak. Oyunun gidişatına nazaran müddet alacak Ziyech'in Elfsborg maçına ise birinci 11'de başlaması sürpriz olmayacak. Ligde Antalyaspor'a karşı oynayacak Sallai ise UEFA Avrupa Ligi takımına eklenmediği için Elfsborg'a karşı alanda olamayacak.

KEFİRLİ MUZLU FİT SMOOTHIE tanımı için tıklayın 😋