Antalya gösteri

Antalyaspor, Utrecht’ten ayrılan 30 yaşındaki Hollandalı maestroya 2+1 Al-Taawoun’a veda eden 35 yaşındaki sambacıya 1+1 yıllık imza attırdı.

Antalyaspor, Brezilyalı stoper Naldo ve Hollandalı orta saha Sander van de Streek ile mukavele imzaladı. Naldo 1+1 yıllık, Streek ise 2+1 yıllık mukaveleye imza attı. İmza merasimine katılan lider Sabri Gülel, birkaç oyuncuyu daha transfer edebileceklerini belirtirken, "Naldo topluluğumuzu yeterli tanıyor. Stoper bölgesindeki eksikliğimizi Naldo ile tamamladık. Futbol hayatının tamamını neredeyse Hollanda'da geçiren Sander van de Streek'in tarzını çok beğendim. Umarım hayal ettiğimiz katkıyı verecektir" dedi.

KENDİMİ KONUTUMDA HİSSEDİYORUM

Suudi Arabistan temsilcisi Al-Taawoun'dan ayrılan 35 yaşındaki Brezilyalı Naldo, 2020-22 yılları ortasında Antalyaspor'da forma giydiğini hatırlatarak, "Yeniden Antalyaspor'a döndüğüm için memnun oldum. Burada kendimi konutumda üzere hissediyorum. Gelmeyi çok istiyordum" derken, transfer sürecinin süratli geçtiğini anlatan Streek ise, "Bu süreç içinde bana olan yaklaşım daima çok sıcakkanlı oldu. Açıkçası kendimi kulübe bağlılık hissedecek biçimde buraya gelmem sağlandı. Arkadaşça ve sıcak bir karşılama gördüm" tabirlerini kullandı.

107 GOL, 38 ASİST GOL, 38 ASİST

Futbol mesleğinde 377 maça çıkan, 107 gol, 38 asist yapan, Hollanda ve Estonya'da forma giyen Sander van de Streek, 2017 yılından bu yana Utrecht grubunda uzunluk gösteriyordu. Geçtiğimiz dönem Hollanda takımıyla toplam 34 müsabakaya çıkan Hollandalı 10 numara, 2 bin 770 dakika oyunda kaldı ve 12 gol ve 4 asist katkısı sağlayarak dikkatleri üzerine çekti. Başarılı atakçı 10 numara konumunun yanı sıra merkez orta saha ve santrforda da misyon alabiliyor.