Ancelotti’den uçağa binerken Arda Güler’in yüzüne acı itiraf: ‘Bak Arda…’


ZORLU BİR SÜREÇ

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, son dönemde zorlu bir süreçten geçiyor. 19 yaşındaki süper solak, Los Blancos'ta kendisine ilk 11'de yer bulmakta zorlanıyor.


MADRİD DERBİSİNDE YEDEKTİ

Arda Güler, LaLiga'nın son haftasında Atletico Madrid deplasmanında oynanan ve 1-1 biten maçta yedek kulübesindeydi. Yıldız futbolcu, genç Endrick'in bile süre aldığı karşılaşmada sahaya adım atamadı.


'ÇOK ÜZÜLDÜ' İDDİASI

Arda Güler'in, Madrid derbisinde 1 dakika bile oynamamış olması İspanyol basınında da geniş yer buldu. Gelen haberler, 19 yaşındaki futbolcunun bu duruma üzüldüğünü yansıttı.


LILLE'DE DE YEDEKTİ

Real Madrid, Atleti maçının ardından çarşamba gecesi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille'e konuk oldu. Maçı 1-0 kaybeden Los Blancos'ta Arda Güler yine yedekler arasındaydı.


YALNIZCA 28 DAKİKA

Fenerbahçe'nin eski yıldızı, 67. dakikada Camavinga'nın yerine oyuna dahil oldu. Arda Güler, 28 dakika sahada kaldı ve skor ya da asist katkısı koyamadı.


HENÜZ SİFTAHI YOK

Carlo Ancelotti'nin genç yıldızı, bu sezon şimdiye kadar Real Madrid formasıyla toplamda dokuz maça çıktı. 19 yaşındaki yıldız, söz konusu dokuz karşılaşmada gol veya asist üretemedi.


UÇAĞA BİNERKEN ÖZEL GÖRÜŞME!

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan haberde Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, Lille maçının ardından Fransa'dan dönüşte uçağa binmeden önce Arda Güler'i kenara çekip onunla özel görüştüğü aktarıldı.


'GELİŞTİRİLMESİ GEREKEN ŞEYLER OLDUĞUNU BİLİYOR'

Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi: "İtalyan hoca, takımda geliştirilmesi gereken şeyler olduğunu biliyor ama aynı zamanda oyuncularının da adım atması gerektiğini çünkü en karmaşık anlarda birlikte yüzlerini göstermek zorunda olduklarını biliyor.


'BUNLARDAN BİRİ DE ARDA'YDI'

Pierre-Mauroy Stadyumu'ndaki maçtan sonra Real Madrid Teknik Direktörü, birkaç oyuncuyla konuştu. Bunlardan biri de Arda Güler'di.


'HAK ETMİŞ OLABİLİRSİN AMA...'

'Bak Arda, bu maça başlamayı hak etmiş olabilirsin... Ama sonunda başka bir karar verdik' diyen Carlo Ancelotti, Türk oyuncunun son anda yedeğe çekildiğini aktardı."


ARDA SORUSUNU YANITLADI

Öte yandan Carlo Ancelotti, yarın akşam oynanacak Real Madrid-Villarreal maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Arda Güler sorusunu yanıtlayan İtalyan hoca, şunları söyledi:


'11'DE YER BULMAK KOLAY DEĞİL'

"Arda Güler? Rekabet çok yüksek, ilk 11'de yer bulmak kolay değil. Arda'y güveniyoruz. Geçen sezona göre daha fazla şans bulduğunu düşünüyorum."