Ancelotti ve oğlunun ‘Arda Güler’ kavgası!

Real Madrid'de forma giyen ulusal futbolcu Arda Güler'in teknik yönetici Carlo Ancelotti tarafından olması gerektiği üzere değerlendirilemediği taraftarlar tarafından konuşuluyordu. Bu durum daha da ileriye gitti ve LaLiga devinde baba oğul arbedesinin fitilini ateşledi. İşte Davide Ancelotti'nin babasına reaksiyonu...


Arda Güler, A Ulusal Kadro ile gösterdiği inanılmaz performansın akabinde Real Madrid'e dönüş seyahatine başladı.


Genç yıldız, bilhassa İzlanda galibiyetinde grubu öne geçiren golü atması ile birlikte ismini Avrupa'da manşetlere taşıdı.


"Milli Kadro'nun kahramanı" olarak başlıklarda yer alan Arda Güler ile ilgili süren tartışmalar böylece daha da alevlendi.


Genç yıldızın 1 hafta içerisinde ay yıldızlı forma ile 2 maçta aldığı müddet 172 dakika iken Real Madrid'de çıktığı 10 maçta toplamda 291 dakika alanda kaldı.


LaLiga devinin taraftarları, Carlo Ancelotti'ye olan yansılarını sürdürürken deneyimli teknik yöneticinin oğlu tarafından da azarlandığı ortaya çıktı.


Marca'ya konuşan gazeteci Raul Varela, Real Madrid'de teknik yöneticisi yardımcılığı yapan Davide Ancelotti'nin Arda'yı 11'de görmek istediğini belirtti.


Fakat Carlo Ancelotti'nin bu isteği gerçekleştirmemesi baba oğul ortasında bir hengamenin fitilini ateşledi. İşte o haber...


"Arda Güler tartışması" başlığı ile paylaşılan haberde Real Madrid'in teknik takımında önemli bir fikir ayrılığı olduğu açıklandı.


Arda Güler'in geleceği ise teknik grup içindeki bu fikir ayrılıkları ve taraftar baskısıyla belirsizliğini koruyor.


Marca'ya konuşan gazeteci Raul Varela ayrıyeten Arda Güler'in yeteneği ile ilgili bir sorun olmadığını belirterek şunları ekledi...


"Sorun şu ki onu nasıl değerlendirmeleri gerektiğini ve ondan en çok randıman alabilecekleri durumu bilmiyorlar."