Anadolu Efes başantrenörü Tomislav Mijatovic Fenerbahçe Beko maçı öncesi konuştu

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 2. haftasında yarın karşı karşıya gelecek Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko'nun başantrenör ve oyuncuları, derbiyle ilgili açıklamada bulundu.

'HEM SAVUNMA HEM HÜCUM ŞART'

Anadolu Efes Başantrenörü Tomislav Mijatovic, kulüp sitesinde yer alan açıklamasında, maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Takımımız için heyecanlı bir dönemdeyiz çünkü bu sezon Avrupa Ligi'ndeki ilk iç saha maçımızda yeni salonumuzda sahaya çıkıyoruz. Dolayısıyla bizim için çok heyecan verici. Elbette çok zorlu ve çok iyi yönetilen bir rakibe karşı oynayacağız. Maçı kazanmak için savunma ve hücumda yapmamız gereken her şeyi mümkün olan en yüksek seviyede yapmalıyız." ifadelerini kullandı.

'İLK MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ'

Lacivert-beyazlı oyuncu Rodrigue Beaubois ise "Perşembe günü yeni salonumuzdaki ilk Avrupa Ligi iç saha maçımıza çıkıyoruz. Fenerbahçe Beko ile oynadığımız karşılaşmalar her zaman çok heyecanlı ve çekişmeli geçiyor. Hiç şüphesiz ki sahada yine zorlu bir mücadele olacak. Ama seyircimizin bize vereceği enerji ile birlikte evimizdeki ilk maçı kazanmak istiyoruz." şeklinde görüş belirtti.