Amaç Bodrum

Rize'de teknik yönetici İlhan Palut, "Bodrum'a âlâ hazırlanacağız ve hoş bir sonuç için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Süper Lig'de üst üste 5 maçından mağlubiyetle ayrıldıktan sonra meskeninde Antalya'yı 2-1 mağlup ederek ulusal ortaya moralli giren Rizespor, deplasmandaki Bodrum maçı hazırlıklarını moralli bir halde sürdürüyor. Teknik yönetici İlhan Palut, "Bodrum FK maçına güzel hazırlanacağız ve orada hoş bir sonuç almak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

SADECE NEFES ALDIK

Antalyasporgalibiyetinin ekibin moralini yükselttiğini anlatan Palut, "İzin sonrası tesislerde daha müspet ve egzersizde daha coşkulu çalışan oyuncular var. Her ne kadar o dönemde da çalışıyorsak da doğal ki oyuncuların ve bizlerin üzerinde bir yük olan bir dönemdi. Tam üzerimizden atabildik mi, 'hayır'. Dediğim üzere yalnızca bir nefes aldık" diye konuştu.

Mecit COŞKUN

RİZE'DE 3 EKSİK

Milli ekiplerde altı oyuncuları olduğunu söz eden İlhan Palut, "Bunun dışında Rachid Ghezzal, Casper Hojer ve Benhur Keser, kişisel çalışmalarına devam ediyor. Onun dışında kadroyla bir arada ağır bir formda çalışıyoruz" dedi.