Al-Duhail 2-3 Al Nassr (Maç sonucu ÖZET)

Asya Şampiyonlar Ligi çabasında Suudi Arabistan takımı Al-Nassr deplasmanda Katar temsilcisi Al-Duhail'i 3-2 mağlup etti.

Asya Şampiyonlar Ligi E Kümesi 4. hafta maçında Al-Nassr deplasmanda konuk olduğu Al-Duhail'i 3-2 mağlup ederek kümeden çıkmayı garantiledi.

Anderson Talisca, 27, 37 ve 65. dakikalarda attığı gollerle maça damga vurdu ve Al-Nassr'a galibiyeti getirdi. Al-Duhail'in gollerini ise 8 ve 80. dakikalarda Philippe Coutinho attı.

Al-Duhail'de 86. dakikada oyuna giren Khalid Muhammed 90+5'te ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı.

Al-Nassr bu galibiyetin akabinde E Kümesi'nde puanını 12'ye yükseltti, Al-Duhail ise 1 puanda kaldı.

Al-Nassr kümedeki bir sonraki maçında alanında İran grubu Persepolis'i ağırlayacak, Al-Duhail'de meskeninde Tacikistan temsilcisi Istiklol Dushanbe'yi konuk edecek.

Talisca ekibi 1-0 gerideyken ceza alanından attığı bu şık golle skora istikrar getirmişti.

RONALDO KARDOYA ALINMAMIŞTI

Al Nassr'ın Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Al Duhail maçı takımına alınmamıştı.

Al Nassr Teknik Yöneticisi Luis Castro, gazetecilere verdiği demeçte Ronaldo'nun neden forma giymeyeceğini şu sözlerle açıklamıştı:

"Cristiano Ronaldo, çok sayıda maçtan ötürü yorgun olduğu için Al-Duhail maçına katılamayacak. Onu görmek isteyenlerin olduğunu biliyorum lakin dinlenmesi gerekiyor. Birçok yıldızımız var. Efsane Cristiano Ronaldo'yu dışlamaya karar vermedim fakat onun fizikî durumu buna karar verdi. Zira 48 saat evvel bir maç oynadı, ondan evvel de 120 dakika oynadı."