AKP’li Zeybekci’den İsrail’e: Hedefinizin Türkiye olduğunu biz biliyoruz

AKP'li Zeybekci'den İsrail'e: Hedefinizin Türkiye olduğunu biz biliyoruz

T24 Politika

AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, İsrail'in saldırganlığının ardındaki hedefi bildiklerini belirterek, "Hedefinizin Anadolu olduğunu, Türkiye olduğunu, Türk İslam coğrafyasının çadır direğinin Türkiye olduğunu biz biliyoruz." dedi.

Zeybekci, İsrail'in saldırganlığının ardındaki hedefi bildiklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Türkiye bir devdir. Onun için Türkiye dev problemlerle karşılaşır. Öyle kıytırıktan problemlerle değil. Etrafımızdaki ateş çemberini gayet iyi biliyoruz. Sizin soyunuzu da sopunuzu da biliyoruz. Bin yıldan beri uğraştığınız hikayeyi, Haçlı Seferleri'ni biliyoruz. Kullandığınız uşakları da biliyoruz. Bugün yaptığınız işi de biliyoruz ve görüyoruz. Hedefinizin Anadolu olduğunu, Türkiye olduğunu ve bu coğrafyanın, bu Türk İslam coğrafyasının çadır direğinin Türkiye olduğunu biz biliyoruz."

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog: İsrail'in Türkiye'ye karşı bir planı yok, hiçbir zaman olmadı

Özgür Özel 'kapalı İsrail oturumu'nu anlattı: Bilmediğimiz bir şey söylemediler

Özgür Özel'den Erdoğan'a: Kahvehanede birisi 'İsrail, Türkiye'ye saldıracak' dese; 'Deli misin' denir


Milletvekillerinin mecliste yoğun mesaisini sürdürerek gerekli reform, üretim seferberliği konularında çalışmalarını tamamlandığını ifade eden Zeybekci, enflasyonla gerçek mücadelenin üretmek, arzı ve malı arttırmak olduğunu dile getirdi.

Zeybekci, Merkez Bankasının rezervlerinin oldukça iyi durumda olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Merkez Bankası 170 milyar dolar eksilerden bugün toplam stokları rezervleri 157-158 milyar dolar tarihi zirvede. Artık Merkez Bankamızın dilediği şekilde bu ekonomi politikalarıyla ilgili uygulamalarını göreceğiz. Kurla ilgili beklentilerimizi de bu sene ocak birden itibaren, yıl sonu itibarıyla yüzde 22-23'ler civarında öyle hesaplayabilirsiniz. Önümüzdeki sene de bunun yüzde 12-15 maksimum seviyesinde göreceksiniz. Çünkü Türkiye Merkez Bankası, rezervler olarak çok güçlüdür. Dilediği şekilde bunu yönetebiliyor. Böyle olacak dediği şey de öyle oluyor."

 


'Faruk' gibi yaşlı insanların cinselliği ve arzuları neden bir tabu?