AKP’li Vekil Ahmet Zenbilci’nin İstifasının Ardındaki Şok Gerçek: Oğlu Uyuşturucu Ticaretinden Tutuklandı!

Zenbilci’nin Oğlunun Uyuşturucu Skandalı AKP'de Deprem Yarattı! AKP Adana milletvekili Ahmet Zenbilci’nin oğlu uyuşturucu ticareti suçlamasıyla tutuklandı. Olay sonrası Zenbilci istifa etti, parti içi yankılar devam ediyor20 kilogram skunk ile yakalanan AKP'li vekilin oğlu tutuklandı. Ahmet Zenbilci bu skandal sonrası milletvekilliğinden istifa etti.

AKP'li Vekil Ahmet Zenbilci'nin İstifasının Ardındaki Şok Gerçek: Oğlu Uyuşturucu Ticaretinden Tutuklandı!

AKP Adana milletvekili Ahmet Zenbilci'nin oğlu T.Z.'nin, uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla tutuklandığı ortaya çıktı. Zenbilci, bu olayın ardından bugün milletvekilliğinden istifa etti.

Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, T.Z.'nin kullandığı araçta yapılan aramada 20 kilogram skunk ele geçirildi. Aracın ise AKP'li vekil Ahmet Zenbilci adına kayıtlı olduğu öğrenildi. T.Z., gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı Osmaniye Adliyesi'nde uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

Ahmet Zenbilci İstifa Etti

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ahmet Zenbilci, yazılı bir açıklama yaparak milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu.

"Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçmesi beni derinden üzmüştür. Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir." ifadelerini kullanan Zenbilci, partisinin bu süreçten zarar görmemesi için istifa ettiğini belirtti.