AKP’li belediye başkanı Hakan Bahadır hakaret etti, korumaları Beşiktaşlı yöneticileri darp etti

Sultanlar Ligi üçüncü hafta maçında Beşiktaş ile Bahçelievler Belediyesi karşılaşması, tribünde yaşanan arbede ile gündeme geldi. Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır'ın Beşiktaşlı yöneticilere hakaret ederken, korumaları da darp girişiminde bulundu.

Sultanlar Ligi’nin üçüncü haftasında Beşiktaş ile Bahçelievler Belediyesi arasında oynanan voleybol karşılaşması, saha dışındaki olaylarla gündeme damga vurdu. Maçın oynandığı sırada yöneticilerle tribününde yaşanan gerginlik, fiziksel şiddetle sonuçlandı.

İddialara göre, AKP'li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, karşılaşma sırasında Beşiktaşlı yöneticilere ağır hakaretlerde bulundu. Bu sözlü sataşma kısa sürede fiziki müdahaleye dönüştü. Bahadır’ın korumalarının, Beşiktaşlı yöneticilere saldırdığı ve darp ettiği belirtildi. 

Olaylar sırasında tribündeki bazı taraftarların da araya girmeye çalışırken yaralandığı ifade edilirken, yaşanan arbede salonda tansiyonu yükseltti. Beşiktaş camiası, olaylarla ilgili açıklama yaparak yaşananlara tepki gösterdi. 

Yaşanan bu tatsız gerginlik, spor sahalarındaki centilmenlik ve fair-play ruhuna gölge düşürdü.

"ADALETTEN SPORA HER YERİ KİRLETTİNİZ"

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

Biz sizin adınıza utanmaktan bıktık!

Daha önce muhtar tehdit eden, vatandaşa hakaret eden Bahçelievler Belediye Başkanı hiddetini ve şiddetini, bu sefer sahaya yansıtıyor. 

Görüntüler akıl alır gibi değil! Edebinizle maç izlemeyi bilmiyorsanız gitmeyeceksiniz, kimse sizin kulunuz değil, özel ilgi beklemeyeceksiniz! 

Büyük bir özen ve disiplinle  maça hazırlanan sporcularımızın moralini bozup, taraftarın canını sıkmayacaksınız! 

Ne tribünde annesini izlemeye gelen o yavrunun ne de spora gönül vermiş yüzlerce kişinin yüreğinde endişe yaratmaya hakkınız yok!

Yeter artık, sağlıktan eğitime, adaletten spora her yeri kirlettiniz. 

Halkın iradesini ve hakkını mülkünüz gördüğünüz bu düzene son vereceğiz!