AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI BAŞVURU EKRANI | Aile Bakanlığı 2 bin 390 işçi alımı müracaat tarihleri ve kuralları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kendi bünyesinde istihdam edilecek 2 bin 390 kontratlı işçi alımı yapılacağını duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren ilanda, merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılacak işçi arandığı kaydedildi. Aile Bakanlığı'nın işçi ilanına başvurmak isteyen vatandaşlar için 'Aile Bakanlığı 2 bin 390 işçi alımı müracaat tarihleri ve kuralları nedir? Kimler başvurabilir?' sorularının karşılığını ve 'Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı başvuru ekranı'nı haberimizde derledik.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI BAŞVURU | Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, bünyesine katacağı 2 bin 390 kontratlı işçi ilanını Resmi Gazete'de yayımladı. 'Sözleşmeli İşçi Çalıştırılmasına Ait Esaslar' kapsamında, 2 bin 390 kontratlı işçi durumlarına yerleştirme gerçekleştirecek. Peki Aile Bakanlığı 2 bin 390 işçi alımı müracaat tarihleri ve kaideleri nedir? Kimler başvurabilir? İşte detaylar...

AİLE BAKANLIĞI 2 BİN 390 İŞÇİ ALIMI MÜRACAAT TARİHLERİ

'Sözleşmeli İşçi Çalıştırılmasına Ait Esaslar' kapsamında KPSS (B) kümesi puan sıralaması temel alınmak suretiyle Özel Nitelikler tablosunda belirtilen unvan ve sayıda toplam 2 bin 390 kontratlı işçi durumlarına yerleştirme gerçekleştirecek. Müracaatlar 15- 30 Ekim 2024 tarihleri ortasında Cumhurbaşkanlığı Meslek Kapısı üzerinden yapılacak.

AİLE BAKANLIĞI 2 BİN 390 İŞÇİ ALIMI NASIL BAŞVURULUR?

Adaylar, müracaatlarını 15- 30 Ekim 2024 tarihleri ortasında son gün saat 23.59'a kadar Cumhurbaşkanlığı Meslek Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak gerçekleştirebilecekler.

AİLE BAKANLIĞI 2 BİN 390 İŞÇİ ALIMI MÜRACAAT ŞARTLARI

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci unsurunun birinci fıkrasının (A) bendinin (4),(5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak,

Son müracaat tarihi itibariyle müracaat yapılan kontratlı durum için istenilen kısımdan mezun olmak,

Herhangi bir toplumsal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık yahut malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak.