Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 390 sözleşmeli personel alacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 2 bin 390 sözleşmeli personel alacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü ilanına göre, 'Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar' doğrultusunda, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak Özel Nitelikler tablosunda belirtilen unvan ve sayılarda toplam 2 bin 390 sözleşmeli personel pozisyonuna yerleştirme yapılacak.

Başvurular, 15-30 Ekim 2024 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden kabul edilecek. Adayların taşıması gereken bazı şartlar şöyle:

*657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen koşullara sahip olmak, başvuru yapılan pozisyon için istenilen bölümden mezun olmak ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

SON GÜN: 30 EKİM

Adaylar, başvurularını 15- 30 Ekim 2024 tarihleri arasında son gün saat 23.59’a kadar Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden Edevlet şifresi ile giriş yaparak gerçekleştirebilecekler. Sözleşmeli personel alımı ile ilgili tüm duyuru, ilan ve bilgilendirmeler Bakanlığın resmi internet sayfalarında (www.aile.gov.tr ve/veya aile.gov.tr/pgm) yayımlanacak.