Acun Ilıcalı’dan Aziz Yıldırım’a Sert Sözler!

Fenerbahçe'de Seçimli Genel Kurul, olaylı başladı. Fenerbahçe olağan seçimli genel kurul toplantısını Vefa Küçük yönetmesine tepki gösteren Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, bu durumu tepki göstererek kongreyi terk etti.

Mevcut Başkan Ali Koç'un yönetim listesinde olan Acun Ilıcalı, başkanlık seçiminde konuşmasında Aziz Yıldırım'a yönelik açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı, "Sayın Aziz Yıldırım'ın hakkımdaki suçlamaları çok üzücü. Biliyorsunuz yakın bir dostluğumuz vardı. programıma konuk oldu, defalarca şeref tribününde beni ağırladı, ben onu zor durumunda hapishanede ziyaret ettim. Başka da bir şey olmadı. Amacım Fenerbahçeli, diğer başkan adayımıza destek olmaktı. Başka ne olabilir zaten? Bunun üzerine sayın Aziz Yıldırım bana çok ağır şeyler söyledi. Ben onlara cevap vermek istemiyorum, kendisini mahkemeye verdim zaten. Adalet gerekli cevabı verecek. Bir seçimi kazanmak için her şeyi yapmak mübah mıdır? İnsanın namusu, şerefi daha önemli değil midir?"

JOSE MOURINHO AÇIKLAMASI

Aziz Yıldırım'ın Josem Mourinho transferine ilişkin sözlerine cevap veren Ilıcalı, "Siz 'Jose Mourinho'nun menajerine açıktan para verildi' derseniz burada 3 suçlanan oluyor: Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun menajeri ve dolayısıyla Jose Mourinho.

Jose Mourinho dün değil evvelsi akşam bizzat beni aradı ve 'Bu olanlar, söylenenler doğru mu?' dedi. Ben de maalesef 'Evet' dedim. Son derece üzüldü, son derece kırıldı ve son derece de şaşkın. 'Bana niye çamur atıyorlar? Anlamadım.' dedi. Daha gelmeden tribünlerin kucakladığı Jose Mourinho'ya bile çamur atmayı becerdiniz, bravo size." şeklinde konuştu.