Abdülkadir Ömür Resmen Hull City’de! İşte Trabzonspor’un kazanacağı bonservis

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür'ün transferi için İngiltere Championship gruplarından Hull City ile muahedeye varıldığını açıkladı. İşte bordo-mavililerin kasasına girecek bonservis bedeli...

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür'ün transferi için İngiltere Championship gruplarından Hull City ile muahedeye varıldığını açıkladı.

Bordo-mavililerden yapılan açıklama şu biçimde:

Profesyonel futbolcumuz Abdülkadir Ömür'ün, Hull City'ye kesin transferi konusunda muahede sağlanmıştır. Mutabakata nazaran; Hull City, Kulübümüze, kontrat fesih bedeli olarak 2.500.000.-EUR ödeme yapacaktır. Mutabakat kapsamında; Hull City'nin, oyuncu ile mukavelesi devam ettiği mühlet boyunca İngiltere Premier Lige çıkması halinde, Kulübümüze, 2.500.000.-EUR daha ödeme yapacaktır. Ayrıyeten, Kulübümüze, oyuncunun bir öteki kulübe kiralanması ve/veya kesin transferinin gerçekleşmesi halinde elde edilecek transfer bedelinin, işbu mutabakat hasebiyle Kulübümüze ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %50'si ödenecektir. Tekrar muahede uyarınca, oyuncunun Türkiye'ye transferi durumu kelam konusu olması halinde öncelik hakkı Kulübümüze ilişkin olacaktır.