30. yıla özel yarışma: En iyi “Friends” hayranı belli olacak

Dünya çapında bir fenomen haline gelen popüler sitcom dizisinin 30. yıl dönümü şerefine, "En İyi Friends Hayranı"nı arayan yeni bir yarışma programı izleyicilerle buluşacak.

Pazartesi günü yapılan basın açıklamasında, “Fast Friends” adlı dört bölümlük bir yarışmanın, ekim ayında, New York'taki deneyim merkezi "Friends Experience: The One"da çekileceği duyuruldu.


HBO Max'te yayınlanacağı öğrenilen yarışmada, katılımcıların Rachel ve Monica'nın dairesinde yarışmaktan Joey ve Chandler'ın bekar evinde koşturmaya ve Central Perk'te bir kahve almaya kadar, diziyle ilgili en sevdikleri anları yeniden yaşayacakları ve çeşitli bilgi yarışmaları, bulmacalar ve oyunlarla sınanacakları açıklandı.


Buna göre yarışmayı tamamlayan en hızlı takım "En İyi Friends Hayranı" unvanını kazanacak. Programın ne zaman yayınlanacağı ise açıklanmadı.


1994-2004 arasında yayınlanan “Friends”in başrollerinde Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer ve Ekim 2023'te 54 yaşında hayatını kaybeden Matthew Perry yer aldı.


Televizyonda yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören dizi, internet üzerinden yayın çağında da geniş bir hayran kitlesine ulaşmaya devam ediyor.