29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÜCRETSİZ KONSER: Ankara 29 Ekim konser, kutlamalar nerede ve saat kaçta?

Ülke genelinde coşkuyla kutlanacak olan 101. yıl etkinlikleri merak ediliyor. 29 Ekim konserleri ve etkinlikleri nerede, saat kaçta olacağı gündeme geliyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konser takvimi araştırılıyor. Ankara 29 Ekim konser, kutlamalar ...

Ülke genelinde coşkuyla kutlanacak olan 101. yıl etkinlikleri merak ediliyor. 29 Ekim konserleri ve etkinlikleri nerede, saat kaçta olacağı gündeme geliyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konser takvimi araştırılıyor. Ankara 29 Ekim konser, kutlamalar nerede ve saat kaçta? Bayram etkinlik takvimi!

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI NEREDE, SAAT KAÇTA OLACAK?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Cumhuriyetimizin 101. yılını kutlarken, teröre karşı bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın ısrarlı talepleri ve kararlılığı doğrultusunda, Ankara'da Cumhuriyet coşkusunu konserlerle yaşatmak için sizleri davet ediyoruz. Her koşulda, Cumhuriyet'le birlikte!" ifadeleri kullanıldı.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİĞİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 101. yılına özel konser programını duyurdu.

Program çerçevesinde, Mert Demir 28 Ekim Pazartesi günü saat 19.30'da Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda sahne alacak. Ebru Gündeş ise 29 Ekim Salı günü yine aynı mekânda saat 19.30'da konser verecek.