2026’ya THY ile gideceğiz

"THY ülkenin dünyada yetiştirdiği değerli bir marka. İnsanları havada uçuruyor. Biz de TFF olarak Türk futbolunun marka kıymetini layık olduğu yerlere getirmek için THY'yi örnek alarak Türk futbolunu adil ve adaletli formda layık olduğu yere taşımak gayemiz."

TFF ile Türk Hava Yolları 2024-2025 dönemi için sponsorluk mutabakatına imza attı. THY, TFF'nin ulaşım sponsoru oldu. Muahede kapsamında Ulusal Ekiplerimiz bu dönem seyahatlerini THY ile gerçekleştirecek. THY Genel İdare Binası'nda gerçekleşen imza merasimine TFF Lideri İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Lideri Prof. Dr. Ahmet Bolat, TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Harika Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mecnun Otyakmaz ile üst seviye yöneticiler katıldı.

TÜRK FUTBOLUNU UÇURACAĞIZ

Törende konuşan Lider Hacıosmanoğlu, şunları söyledi: THY, ülkenin dünyada yetiştirdiği değerli bir marka. İnsanları havada uçuruyor. Biz de Türkiye Futbol Federasyonu olarak Türk futbolunun marka bedelini layık olduğu yerlere getirmek için Türk Hava Yollarını örnek alarak Türk futbolunu adil ve adaletli halde layık olduğu yere taşımak maksadımız. Alışılmış bu süreçte bizi de birilerinin dünyanın her yerine taşıması lazım. 2026'da Amerika'da Dünya Kupası var. Uzak bir ara. Biz de oraya Türk Hava Yolları ile gidebiliriz.

MİLLİ KADRO MİLLETİMİZİN GURURU

ZOR durumda olan bir federasyonu devraldık. Nasıl THY bizim gururumuzsa ulusal ekip da Türk milletinin gururudur. Biz de bu sorumluluk şuuruyla THY'yi de kendimize örnek alarak Türk futbolunu layık olduğu yere taşımak vazifemiz. Türk Hava Yolları'nın daha da uygun yerlere ulaşarak dünyanın 1 numarası olmasını temenni ediyorum.