140Journos derledi: Adliyede organize edilen uyuşturucu ve grup seks partisi skandalı!

140Journos derledi: Adliyede organize edilen uyuşturucu ve grup seks partisi skandalı!

140Journos, adliyede organize edilen bir uyuşturucu ve grup seks partisini konu aldı. Edirne'de görev yaptığı dönemdeki suçlar nedeniyle ihraç edilen Adana Hakimi Gül Altınok'un isminin geçtiği ve bir bürokrasi çetesiyle kurduğu belirtilen suç ağı gözler önüne serildi.

Videoda konuşan Gazeteci Murat Ağırel, Gül Altınok ile daha önce de ismi geçen iş insanı Server Leventoğlu’nun yaşananları Adana Başsavcısı’na aktardığını ancak bu başsavcının işlem yapmak yerine tarafları barıştırdığını söyledi. “Tam bu olayın denk geldiği zamanda Adana Başsavcısı da benim Havala kitabımda yer alan bilgilerde de görürsünüz uyuşturucu baronu çıkıyor” diye konuşan Ağırel, devamında durumu şöyle özetliyor:

“Valla çıldıracağım, bir hâkim mahkemenin adli emanetinden uyuşturucu alıyor, o adliyenin başsavcı vekili ve başka bir mahkemenin başkanıyla adliyedeki bir odada alem yapıyor, içki içiyor, cinsel ilişkiye giriyor. Ardından bununla ilgili işlem yapması gereken başsavcı işlem yapmıyor, tarafları barıştırıyor, o başsavcı da uyuşturucu baronu çıkıyor.”