10 AĞUSTOS BURÇ YORUMLARI 2023 | Günlük burç yorumları – Para kazanma kapısı açılıyor!

Aşk hayatı, iş ömrü, dostluklar ve aile alakaları üzere birçok hususta yol gösteren güneş burcu yorumları, astroloji meraklıları tarafından günlük olarak takip ediliyor. Güneş burcunun yorumlarını ve 'Bugün neler yaşayacağım, beni neler bekliyor?' sorularının karşılığını öğrenmek isteyenler için Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunun 10 Ağustos Perşembe 2023'te başına gelebilecek olayları derledik. İşte günlük burç yorumları...

10 AĞUSTOS BURÇ YORUMLARI 2023 | Dün öğlen saatlerinde ikizler burcuna geçiş yapan ay buradaki hareketlerine devam ederken varlıklı bağlantı teknikleriniz sayesinde para kapılarınız sonuna kadar açılacak. Bağlayıcı tavrınızla bir müddettir askıda kalan işleri bir çırpıda halledeceğiniz bu hoş günde, dostluklarınızın sağlamlaşması için kimi adımlar görmeniz, insanlara karşı olan aralığınızı azaltmanızda size yardımcı olacak. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunun 10 Ağustos Perşembe 2023 günlük burç yorumları...

KOÇ'TA KENDİNİ GÖSTERME ZAMANI

Çok bile dayandın sevgili Koç! Bir müddettir iş ve aşk hayatında kendini gösterememenin seni ne kadar etkilediğini lakin fark edildikten sonra anlayacaksın. Benmerkezcilik doğanda var; bu nedenle ikinci plana atılmak seni delirtiyor! Fakat işte, günün geldi! Bu sıralar tam da dünyanın senin etrafında dönüyormuş hissine kağılacağın periyotlar. Anın tadını çıkar!

BOĞA'NIN GEREKSİNİMİ İNZİVA

Kalabalığı her ne kadar sevseniz de orta ara kendi sesinizi duyabilmek için yalnızlığa da gereksiniminiz var. İçinizdeki hisleri o kadar görmezden geliyorsunuz ki başınızı nelerin doldurduğunu siz bile bilmiyorsunuz. Bir mühlet yalnız kalıp inzivaya çekilmek sizi başkalarından uzaklaştırmaz, bilakis sorunlarınızı çözüp rahatlamanıza yardımcı olur.

İKİZLER DEVAYI KENDİNDE ARAMALI

Etrafınızdaki şahıslara yardım etmekten tekrar hiç düşünmez olmuşsunuz. Şu nakdî problemleri bir kenara bırakıp artık kendi istediklerinize, manevi mutluluklara odaklanın! Dostlarınızın size muhtaçlığı var, ancak evvel kendinize yardımcı olmazsanız kimse sizden bir şey istemez. Dostlarınızı kaybetmemek için bir müddetliğine 'Önce ben' demeyi öğrenmelisiniz.

YENGEÇ'İ RAHAT BIRAKIN

Herkese her hususta verdiğiniz itimat sizi artık boğar hale getirdi. Ne vardı en başta bu kadar sorumluluk üstlenecek! Neyse artık toplarlanma vakti. Oburlarının sorumluluklarını sizin üzerinize yıkmasına müsaade vermeyin. Gerekirse katı kurallar koyun. Bu sizi bulutların üstüne çıkacak kadar hafifletecek.

ASLAN'IN BAŞI BELADA

Açık kelamlı olmak güzeldir ancak her vakit mı? Kendi fikriniz dışında bir hakikat olmadığı fikrine o kadar kapılmışsınız ki burnunuzun ucundaki gerçeği göremiyorsunuz. Ve kendi doğrunuzu ulu orta söylemek sizi hem patavatsız gösteriyor hem de oburlarının itimadını sarsıyorsunuz. Biraz tutun lisanınızı, göreceksiniz ki her şey daha da netleşecek.

BAŞAK'IN GÖZÜ YÜKSEKTE

Hedeflerinize o kadar yoğunlaşmışsınız ki onlardan diğer bir şey düşünemez olmuşsunuz. Evet başarılısınız, bunu kabullenin artık! Özgüveninizi sağlamlaştırın; omuzlar dik, bakışlar ileri, artık tekrarlayın: Hoş bir akşam yemeğinde bana kim eşlik edebilir sanki?

TERAZİ'NİN AŞKLA BAŞI DERTTE

Ailevi ve meslek meselelerine takılıp kalmaktan aşk hayatınızı sarıp sarmalayan kara bulutu daha görememişsiniz. İki tarafa da bir fırsat tanıyın; partnerinizle yemeğe çıkın, sohbet edin, daha evvel yapmadığınız yeniliklere yelken açın. Biraz çabalayınca ilginizin daha düzgün yerlere gittiğini göreceksiniz.

AKREP'İN İĞNESİ BU DEFA KENDİNE ÇEVRİLİ

Şu iğnenizden çektiğiniz nedir, artık biraz rahat mı dursanız? Etrafınızdaki insan sayısı o kadar azaldı ki, buna rağmen siz hala birilerini iğneleme peşindesiniz, hatta bu defa kendinizi! Haydi biraz dışarı çıkın, pak hava alın! Kimse eksiksiz değil, kendinize de diğerlerine da bu kadar yüklenmeyin. Hayat olduğu üzere hoş.

YAY MONOTONLUK MARATONUNDA

Sürekli birebir şeyleri yapmaktan sıkılmış bir burç var burada! Bu monotonluğu aşmak için öteki birine daha gereksiniminiz var. Bir partnerinizi yahut arkadaşınızı alıp daha evvel hiç denemediğiniz bir aktivitede bulunmak için şahane bir gün değil mi sizce de?

OĞLAK'IN HİSLERİ DAİMA DOĞRU

Kuvvetli olduğunu bildiğiniz 6. hissinize çok güveniyorsunuz. Ne palavra söyleyelim hakkınız da var! Lakin kendinizi biraz geri planda tutmanızın vakti gelmedi mi? Herkese bu kadar güvenmek, tüm işlere koşturmak... Bir durup dinlenin yahu, oğlak burcusun diye muhteşem kahraman sanıyorlar!

KOVA'NIN GÖZÜ AŞKTA

Son vakitlerde karşınıza çıkmış birisini düşünmekten kendinizi alıkoyamıyorsanız geçmiş olsun! Biraz temkinli olmak her vakit güzeldir lakin karşı tarafa talih vermek, biraz akışa bırakmak daha da uygundur. Kim bilir, tahminen de ruh eşinizi buldunuz. Haydi, aşkın tadını çıkarın.

BALIK ETRAFI GÖREMİYOR

Sevgili balık, hoş balık... Çok ağır ve karmaşık hisler yaşadığın bir devrin içindesin lakin merak etme, bunu aşmana çok az kaldı. Bu süreçte etrafındaki birçok işi ve kişiyi ihmal ettiğinin farkında bile değilsin. Kanılarının, hislerinin seni esir almasına müsaade verme. Gözünü açıp biraz etrafına bak, hem çevrendeki güzellikleri hem de kötülükleri gözden kaçırıyorsun.